prima pagina  |  produse  |  despre noi |  contact

 

jaluzele verticale GALERIE FOTO |  PARTENERIAT
 
Jaluzele verticale
Jaluzele orizontale
Jaluzele plisee
Plase antiinsecte
Rulouri exterioare
Rolete interioare
 

Jaluzele Orizontale

Cunoscute si sub denumirea de jaluzele venetiene,jaluzelele orizontale din aluminiu, datorita fiabilitatii si durabilitatii, sunt deosebit de practice si usor de intretinut.
Confectionate din aluminiu de import, de o calitate excepţională, pe langa aspectul elegant, asigura nu numai protectie solara, ci si protectie vizuala, protejand persoanele din incapere de privirile nedorite.
Se pot monta pe orice tip de rama a geamului, de exemplu la geamurile termopan, se pot monta intre baghetele tamplariei de PVC sau AL, evitandu-se astfel pierderea garantiei acordate la tamplarie

 

Jaluzelele orizontale din aluminiu se pot realiza in doua variante constructive : cu latimea lamelelor de 25 mm sau de 16 mm , īntr-o gama variata de culori.
Pentru geamurile termopan cu tamplarie PVC sau AL cu dubla deschidere, jaluzelele orizontale dispun de ghidaje cu fixare in partea de jos care mentin aceste jaluzele paralele cu fereastra atunci cand aceasta este deschisa oscilobatant.
Jaluzele orizontale au un sistem de rotire a lamelelor in plan orizontal si de blocare semiautomată in plan vertical care permite ridicarea jaluzelelor pānă la nivelul dorit.
 

Intretinere

Praful se indeparteaza cu o perie moale sau cu pamatuful, petele se scot cu alcool. Datorita sistemelor in care se fixeaza, demontarea si montarea la geamuri se poate face cu usurinta, astfel incat daca se doreste se pot spala, cu dusul, in cada.
 

Preturi

Pretul jaluzelelor orizontale porneste de la 11 Euro/mp. si ajunge la 19 Euro/mp.
Jaluzelele orizontale cu suprafata  mai mica de 0,8mp se vor calcula ca fiind de 0,8mp.

                                                                                      Preturile afisate nu contin TVA
 
prima pagina  |  produse  | linkuri utile | contact  |  site map

Copyright © 2005 vertiLux